Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare supe, ciorbe, borsuri


Ultimele retete culinare adugate in categoria: Supe, ciorbe, borsuri

Pentru ciorba de pui se poate folosi un pui din care luam pulpele si pieptul pentru alt fel de mancare. Eu fac ciorba de pui in timp ce din pulpele si pieptul de pui pregatesc pilaf de pui sau fripturica. Puiul se parleste, se transeaza si se pune la fiert in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 2 voturi

Se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele in 2-3 l de apa cu sare, pana cand carnea este foarte bine fiarta. Se scoate carnea si legumele iar supa se strecoara prin tifon. Daca pieptul are pielita sau oase, acestea se indeparteaza. Carnea se taie bucatele cat mai mici, la vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 15 voturi

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Cand a devenit aurie, se adauga faina si se lasa un pic pe foc, sa capete o usoara culoare galbena. Se toarna apa, se adauga morcovul, cartoful. Dupa 10 min de fiert se pun si frunzele de urzici si orezul. Se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 7 voturi

Carnea de vaca spalata, se taie in bucati potrivite si se pune intr-o oala cu apa rece si putina sare, la foc. Se lasa sa clocoteasca, avand grija sa se adune spuma care se formeaza, pana cand aceasta nu mai apare, apoi se adauga sarea. Zarzavatul, curatat si spalat, se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 6 voturi

Se spala bine burta si oasele de vitel si se pun la fiert intr-o oala mare, cu 4 l de apa. Se ia spuma pana cand nu mai apare, se mai lasa pe foc o jumatate de ora, apoi se adauga legumele, intregi. Acestea se lasa la fiert dar se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 5 voturi





Muzica Foto Filmare.ro