Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare conserve, muraturi


Ultimele retete culinare adugate in categoria: Conserve, muraturi

Se spala bine buretii de fag, se taie fasii de aproximativ 2 cm., se fierb 60 de minute. Separat se fierg morcovii, se taie rondele de 2 mm., se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul, "picant fix", se lasa la racit. Se ia o cratita mare, se pune un rand de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 15 voturi

Se spala ardeii si se aseaza in borcane umplute o treime cu otet, o lingurita de zahar si una cu sare iar restul cu apa. Cand terminati de umplut borcanele, adaugati boabele de piper si fierbeti compozitia (fara ardei) intr-o oala . Dupa cateva clocote turnati compozitia inapoi in borcane vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 9 voturi

Curatati si spalati bine ciupercile in mai multe ape, puneti-le cu uleiul intr-o cratita si lasati-le sa fiarba 15 minute. Adaugati sarea si piperul, o foaie de dafin si trei-patru linguri de otet. Se aseaza in borcane de jumatate de litru, se acopera cu celofan si se fierb pe baie vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 16 voturi

Taiati varza si ardeii marunt . Radeti hreanul si se amestecati-l cu varza si ardeii si adaugati sare dupa preferinta. Dupa ce dizolvati zaharul in otet turnati-l peste compozitie. Amestecati-l, acoperiti-l cu un capac si lasati-l aprox. 30 de ore dupa care se poate pune in borcane sau chiar servi vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 11 voturi

Ciresele intregi sau rupte in jumatati dupa preferinta, impreuna cu zaharul, zeama de lamie si glucoza se pun in cratita pentu dulceata , amestecandu-se usor de cateva ori. Apoi se lasa 2-3 ore ca zaharul sa extraga sucul din fructe, apoi cratita se pune pe foc( nu direct pe flacara vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 6 voturi





Muzica Foto Filmare.ro