Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare aperitive


Ultimele retete culinare adugate in categoria: Aperitive

Pentru a prepara chiftele putem folosi carne de porc sau porc amestecat cu pui, eventual carne de vita. Se toaca ceapa si se caleste un pic in ulei. Primavara se poate folosi ceapa si usturoi verde, chiftelele vor iesi mult mai gustoase! Se da prin masina de tocat: ceapa calita, cartofii, carnea, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 2 voturi

Se pun la fiert cartofii si orezul. Ceapa se caleste in ulei. Se adauga ciupercile taiate, 1/2 lingurita de sare si se lasa sa scada bine. Se prepara un piure din cartofii pasati, in care se inglobeaza ceapa si ciupercile calite, patrunjelul tocat. Daca doriti un amestec mai omogen, puteti folosi un vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 13 voturi

Se fierb cartofii intregi cu coaja, se curata de coaja, se trec prin masina de tocat carne, se amesteca cu faina, oul si putina sare. Se formeaza chiftele care se prajesc in ulei. Chiftelele de cartofi se servesc fierbinti, ca garnitura la fripturi. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 20 voturi

De la un pui fript (sau o gaina) se scoate toata carnea alba. Se toaca si se inabuse in ulei impreună cu cepele tocate mărunt, sarea şi piperul. Se taie părţile albe ale prazului şi se fierb in apă clocotită şi sărată circa 10 minute. Se scurg şi după ce vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 8 voturi

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se sfarama. Se amesteca apoi cu cascavalul ras, ouale, se sareaza si se pipereaza. Se formeaza crochete din cascaval, care se tavalesc prin faina iar apoi se prajesc in uleiul incins. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 7 voturi





Muzica Foto Filmare.ro