Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

pulpe de pui umplute

Ingrediente:
4 pulpe de pui (fara spate), un pateu mic sau 4 ficatei de pui, 1 lingura de orez fiert, sare, piper, condimente dupa plac, ulei.

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

Se desprinde pielea de pe carne, in partea exterioara, pana aproape de partea de jos a pulpei, ca un buzunar. Pateul sau ficateii inabusiti si zdrobiti se amesteca cu sare, piper, mirodenii si orez si se umple buzunarul dar nu indesat foarte tare si nu pana la margine pt ca se va umfla. Se dau la cuptor cu umplutura in sus si se mai stropesc cu uleiul din tava pana se rumenesc. .

Mod de servire: Se servesc cu orice fel de salata si garnitura de legume

  Reteta adaugata de: raluca
voteaza reteta Voturi:11  voturi

crina . Retete culinare - pulpe de pui umplute.  crina
postat: 2008-11-14 14:49:12
reteta super! mamaliga umpluta cu carne: intr-o tigaie se taie putin jumate de gogosar si o ceapa se lasa sa se inabuse in ulei apoi se adauga carnea tocata si se lasa pana se inabusa si carnea bine. apoi intr-o oala faceti o mamaliga sa nu fie moale ci tare dupa ce sa racit compozitia si mamaliga luati putin ulei intr-o mana si putina mamliga faceti ca o placinta mica apoi pe mijloc puneti compozitia si o faceti ca o minge mica o puneti intro tava unsa cu ulei toate mingiutele (asa le zic eu)si le bagati la cuptor 15 min,pana ce se face mamliga la cuptor faceti un sos:taiati marunt putin marar si putin usturoi pisat si puneti intr-un bol impreuna cu smantana. e buna rau am facuto si eu de 2 ori
1

Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro