Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

pastrav cu maioneza

Ingrediente:
6 pastravi, sare, 1 ou, piper, o lamaie, 50 g unt, 1 lingura de apa, otet

Dificultate: medie


Mod de preparare:

Pastravii se curata si se spala cu apa rece, dupa care se pun la fiert in apa calda cu otet si sare. Dupa 15 min. se scot pe un platou si se acopera cu maioneza calda, pregatita astfel: un galbenus crud se freaca spuma cu doua linguri de unt. Cand pasta a devenit omogena, se adauga zeama de la o lamaie, piper macinat si putina sare. Se subtiaza cu olingura de apa rece si se tine la cald. Se toarna peste pastravi.

Mod de servire: imediata

  Reteta adaugata de: raluca
voteaza reteta Voturi:17  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro