Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

mancare cu carne de porc afumata si cartofi

Ingrediente:
1 kg carne afumata, 1 kg cartofi, 1 foaie de dafin, sare, piper boabe, 2 cepe, 1 morcov, 1 telina, 1 ceasca ulei, 1 lingura bulion

Dificultate: medie


Mod de preparare:

Se spala carnea si se tine putin in apa rece, apoi se pune la fiert cu multa apa. Se fierbe intr-un vas descoperit cateva ore, pana cand carnea se desprinde de pe os. Separat se curata zarzavatul si se taie marunt, apoi se caleste cu o ceasca de ulei si o ceasca de apa, pe foc mic, intr-un vas acoperit. Cand legumele s-au inmuiat se adauga cartofii curatati si taiati felii groase. Se acopera totul cu zeama in care a fiert carnea si se fierbe mancarea acoperit pana cand s-au inmuiat cartofii. Se adauga carnea, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga o foaie de dafin si se coloraeza cu o lingura de bulion. Se mai fierb impreuna 10 min.

Mod de servire: calda

  Reteta adaugata de: raluca
voteaza reteta Voturi:10  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro