Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

castraveti bulgaresti

Ingrediente:
castraveti,zahar,sare mare,otet,hrean,ceapa,morcov,marar uscat,piper boabe,apa

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

castraveciorii se aseaza in borcane de 800gr,se adauga morcovi feliati,ceapa taiata julien,citeva bucatele de hrean,piper,o lingurita de sare si una de zahar petru fiecare borcan,marar uscat,otet atit cit arata pe borcan dublura de jos si se completeaza cu apa.Se sigileaza borcanul(merg si borcanele cu filet),si se pun sa fiarba in bainmarie 15 minute de cind clocoteste apa.Sunt deliciosi si tin chiar si 2 ani de zile

Mod de servire: la orice merge acritura

  Reteta adaugata de: ely
voteaza reteta Voturi:36  voturi

Gea. Retete culinare - castraveti bulgaresti.  Gea
postat: 2007-08-24 13:49:10
adaug ca eu pun in reteta asta si un catel de usturoi, un frunza de telina, 1 lingura boabe de mustar in loc de hrean, o crenguta de cimbru, sare si zahatr pun cate o lingura rasa din fiecare, otet Seineana - 5 linguri, apoi completez cu apa. Intr-adevar stau f bine, raman crocanti. Dar atentie - sa nu fiarba prea mult la dunst. As zice sa se tina la fiert pana incepe sa se schimbe culoarea castravetilor, devin galbui, si apoi inca un minut-doua. Altfel risca sa devina mai moi...
 
1

Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro