Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare sosuri pentru spaghete


Retete culinare pentru: sosuri pentru spaghete

Se feliaza rosiile, se pun intr-un bol, impreuna cu migdalele pisate, parmezanul, busuiocul, sare, piper si un pic de ulei de masline. Se paseaza totul cu mixerul, iar pe parcurs se mai adauga ulei de masline. Sosul nu trebuie sa fie prea lichid. Se adauga pastele (spaghete, capellini, tagliatelle) in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 16 voturi

La foc mic se topeste o lingura de unt, apoi se aduaga o lingurita de faina sa se prajeasca foarte putin. Se pune apoi laptele si se lasa un minut sa se ingroase. Se aduaga parmezanul si mozzarella si se amesteca pana se topesc. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 22 voturi

Se caleste intr-o tigaie adanca de teflon ceapa taiata pe lungime in ulei de masline, impreuna cu kaiserul taiat cubulete. Cand ceapa devine transparenta si moale, se adauga cele 2 cutii de rosii, sare, piper, busuioc, eventual un pic de ardei iute maruntit. Se fierbe la foc mic timp de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 31 voturi

Intr-o cratita de 2-3 litrise pune bulionul se adauga apa, zaharul si se omogenizeaza. Separat se pun la calit intr-o tigaie timp de 6-7 minute ciupercile, cabanosul se taie rondele subtiri si apoi se taie in patru si se adauga la calit impreuna cu sunca presata taiata cubulete mici. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 16 voturi

Se toca toate incredientele in cubri mari. Ceapa se caleste apoi se se adauga cateii de usturoi. Cind totul s-a aurit, se adauga ardeii grasi si dovleceii. Dupa ce ultimele doua componente se inmoaie, se adauga si pulpa de rosii si se fierbe la foc mic pina cind amestecul scade. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 13 voturi

Ceapa se toaca si apoi se lasa la rumenit. Muschiul de vita se taie cuburi si se pune peste ceapa rumenita apoi se adauga usturoiul pisat, vinul, bulionul, sarea, piperul si delikatul. Se fierbe compozitia si cind carnea este fiarta se adauga oregano. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 3 voturi

Pagina: 1 2 3


Muzica Foto Filmare.ro