Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare mancaruri cu carne de porc


Retete culinare pentru: mancaruri cu carne de porc

Costita se taie in cuburi mici si se aureste intr-o tigaie impreuna cu ceapa taiata pestisori. Se adauga la costita taiteii fierti si amestecati cu chimenul pisat, ouale batute si sarea. Taiteii cu costita se lasa la foc vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 17 voturi

Se incinge uleiul. Se pune usturoiul tocat fin si se lasa sa se caleasca un pic, apoi se adauga carnea si se caleste. Se pune la mancare branza de soia (tofu) taiata cubulete si scursa, se mai lasa 3- 5 minute pe foc. Se condimenteaza cu condimente chinezesti, pasta ardei vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 5 voturi

Se taie o varza mare, murata, in felii. Daca este prea acra, se spala intr-o apa sau doua si se scurge bine. Se taie costita afumata, cu sorici cu tot, in felii groase de un deget. Daca slanina este prea sarata, se va tine un timp in apa. Se asaza vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 6 voturi

Carnea tocata se amesteca cu piper, sare, ou, amidon, putin otet, alcool, putina faina si praz. Din aceasta compozitie se formeaza chiftelute rotunde care se prajesc in uleiul bine incins circa cinci minute. Se asaza pe farfurie. Se pregateste sosul din ulei, ceapa, piper, usturoi, sos de soia, pasta de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 9 voturi

Carnea se taie bucatele si se pune intr-o cratita. Se curata si se spala legumele iar apoi se taie dupa cum urmeaza: ceapa marunt, morcovii, cartofii, telina si ardeii cubulete, fasolea se rupe bucati iar varza se taie fideluta. In cratita, cu carnea, se pun morcovii, ceapa si telina si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 6 voturi

Dupa ce curatati ardeii de seminte si ii spalati, tocati carnea de porc impreuna cu o ceapa calita cu untdelemn. Adaugati orezul curatat, jumatate de lingurita cu sare, un varf cu piper, patrunjelul si apa pana cand depaseste orezul cu putin. Bateti tocatura si umpleti ardeii cu carne, asezati intr-o vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 7 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


Muzica Foto Filmare.ro