Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare sosuri rosii


Retete culinare pentru: Sosuri rosii

Se curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 g unt. Cand sunt rumenite se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt (iarna se inlocuiesc cu doua linguri bulion), cimbrul si foaia de dafin. Se fierbe sosul 30-35 minute, apoi se trece prin sita, se pune vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 17 voturi

Faina se parajeste la foc mic, nu direct pe flacara, amestecand mereu, pana se rumeneste si capata culoarea maro deschis.Tigaia se trage de pe foc, se adauga ceapa si grasimea si se amesteca 1 minut.Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 33 voturi

Se pregateste maioneza din galbenus de ou, ulei, mustar, sare, zeama de lamiie, se amesteca si smantina (de preferat smintina degresata) si bulionul (o lingurita, in acest caz se pune si o lingurita de zahar sau suc de rosii, 2 linguri) pina la omogenizare. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 17 voturi

Se pun in robotul se bucatarie: pasta de tomate, coriandrul, ceapa, turmericu, 2 ardei iuti, 2 linguri de cilantro, sucul de lamie si sarea, si se amesteca cca 1 minut. Daca e prea groasa compozitia se pune un pic de apa sa se inmoaie. Ardeiul ramas se toaca pentru decor. vezi reteta completa...

  Dificultate: ridicata
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 6 voturi

Zarzavaturile se spala, se curata, se taie ceapa in bucati, se curata, se spala si se taie felii. Intr-o cratita se pune untul si cind se infierbinta se adauga faina rumenindu-se bine. In tot timpul se amesteca cu o lingura de lemn sa nu se arda faina. Dupa ce aceasta vezi reteta completa...

  Dificultate: ridicata
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 9 voturi

Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte, adaugata in 2-3 rinduri, amestecind bine pina se desfac cocoloasele si la urmp se toarna vinul. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 18 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5


Muzica Foto Filmare.ro