Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare preparate din carne tocata


Retete culinare pentru: Preparate din carne tocata

Se toaca ceapa si se caleste un pic in ulei. Primavara se va folosi ceapa si usturoi verde, chiftelele vor iesi foarte gustoase. Se da prin masina de tocat: ceapa calita, cartofii, carnea (porc, pui sau amestec), usturoiul si la sfarsit painea inmuiata in apa si stoarsa bine. Se amesteca in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 18 voturi

Se toaca ceapa marunt si sepune la prajit ( iese mai buna cu untura), dupa ce sa rumenit putin se adauga carnea tocata si o cana de apa. Dupa ce s-au prajit bine se adauga bulionul, zacusca si condimentele. Varza taiata se aduaga treptat in compozitie dupa care se acopera vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 19 voturi

Se toaca ceapa si se caleste un pic in ulei. Primavara se va folosi ceapa si usturoi verde, chiftelele vor iesi foarte gustoase. Se da prin masina de tocat: ceapa calita, cartofii, carnea (porc, pui sau amestec), usturoiul si la sfarsit painea inmuiata in apa si stoarsa bine. Se amesteca in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 16 voturi

Se toaca marunt ceapa si se caleste in ulei, apoi se stinge cu sos de rosii. Cand sosul incepe sa fiarba, se adauga chiftelutele si condimentele. Se completeaza cu apa sau suc de rosii cat sa acopere chiftelutele si se potriveste de sare. Cratita se da apoi la cuptor o vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 19 voturi

Mai intai se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Pana fierb cartofii, intr-o tigaie se pune ceapa tocata la calit, peste care se adauga carnea. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce carnea e calita se aseaza toata intr-un strat, intr-un vas de iena. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 24 voturi

Ceapa taiata marunt se inabusa, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna punandu-se putin cate putin apa rece.Se mai da o data prin masina de tocat carne, se amesteca cu un ou intreg, se adauga verdeata, piper si sare.Se amesteca bine.Spanacul se opareste cu bors sau se inabusa in grasime vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 21 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9


Muzica Foto Filmare.ro