Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare mancaruri cu ciuperci


Retete culinare pentru: Mancaruri cu ciuperci

Se spala bine ciupercile si se taie lamele. Intr-un ceaun cu putin ulei se caleste ceapa tocata fin, si usturoiul asemenea. Cand ceapa capata un aspect sticlos, se adauga ciupercile. Se pun cam 100 ml de apa, deoarece ciupercile lasa multa apa. Se lasa sa fiarba la foc mediu. cand vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Giorgia
Voturi: 14 voturi

Tocanita de ciuperci poate fi preparata din ciuperci de cultura sau din ciuperci de padure. Cea mai gustoasa tocanita de ciuperci se obtine cand amestecam mai multe feluri de ciuperci: manatarci, champignons, bureti de roua, pastravi de copac, iutari, galbiori etc. Se poate prepara din ciuperci proaspete sau din ciuperci vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 6 voturi

Ciupercile se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Ceapa se toaca si se prajeste in ulei pana devine sticloasa. Ardeii se trec prin masina de tocat, apoi se amesteca in ceapa calita. Se adauga si ciupercile, bulionul si condimentele. Se fierbe zacusca de ciuperci pana isi vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 13 voturi

Se spala cartofii si se pun la fiert intregi, in coaja cam 15-20 minute (sa nu fie nici tari, nici super fierti). Se lasa la racit iar cand sunt inca calduti se scobesc cu lungurita.nIn timp ce fierb cartofii se face sosul: se toaca ceapa mare si se caleste in vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 12 voturi

Taiati carnea bucatele, puneti-o la sarat jumatate de ora si in acest timp curatati si taiati ciupercile. Prajiti carnea pudrata cu faina, adaugati ceapa tocata si ciupercile aprox. 20 de min. Adaugati smintina si lasati sa fiarba la foc mic pina cind se fragezeste carnea. Cu 2 minute inainte de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 11 voturi

Se curata ciupercile si se taie, se calesc cu ceapa rosie in 40 g unt, se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel verde tocat. intre timp, din untul ramas, din lapte si din faina se fierbe un sos bechamel. Se ia de pe foc, se adauga smantana, galbenusurile si carnea afumata vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 28 voturi

Pagina: 1 2 3


Muzica Foto Filmare.ro