Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare mancaruri cu carne de vita


Retete culinare pentru: Mancaruri cu carne de vita

In 50 g unt se inabusa carnea trecuta prin masina de tocat de 2-3 ori. Restul de unt se topeste intr-o craticioara, se adauga faina si se amesteca bine sa se incorporeze. Amestecand mereu se toarna laptele rece si cand compozitia s-a ingrosat se ia de pe foc, se lasa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 4 voturi

Carnea se spala, se taie in bucati potrivite si se pune intr-o cratita cu uleiul sa se rumeneasca putin. Se adauga cepele tocate marunt, morcovii taiati rondele, ardeii tocati fideluta. Dupa ce totul s-a calit si a capatat o culoare aramie, se adauga cartofii taiati cuburi, mazarea, fasolea taiata oblic, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 9 voturi

Se taie muschiul de vita julien ,se trage la tigaie 3,4 minute se mai adauga morcovul taiat julien se mai trage si el impreuna cu muschiul 2 minute , prazul taiat julien se adauga cand morcovul sa muiat . se pun peste ingrediente 2 linguri de susan se mai vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 19 voturi

Carnea se taie bucati potrivite, se parajeste in untura, apoi se adauga apa calda cat sa acopere carnea, si o ceapa tocata marunt.Se lasa sa fiarba incet, acoperita, inabusit, pana cand carnea este aproape fiarta.Bamele dupa ce au fost spalate si dupa ce au stat un timp in apa cu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 12 voturi

Din faina, grasime, otet si sare se face un aluat.Se intinde o foaie cu care se imbraca fundul si marginile unei tavi de tort.Carnea tocata se amesteca cu ceapa rasa, bulionul, oul crud, verdeata, ciupercile feliate, prajite inainte, pesmetul.Se intinde peste foaia din tava.Deasupra se formeaza un grilaj din restul vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 15 voturi

Carnea, dupa ce a fost taiata felii se bate ca pentru snitele,si se condimenteaza cu sare si piper.Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in ulei.Apoi se pun feliile de carne peste ceapa,se acopera cu apa si se lasa la fiert.Cand carnea este fiarta si s-a format un vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 25 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6


Muzica Foto Filmare.ro