Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare piscoturi, fursecuri


Retete culinare pentru: Piscoturi, fursecuri

Se framanta toate ingredientele de mai sus. Din aluat se intinde o foaie groasa de un cm. Se taie batoane lungi de 7 cm si late de un deget si se aseaza pe o tava unsa cu unt si presarata cu faina, cu distanta intre ele. Se face o glazura amestecind vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 7 voturi

1. Se aprinde cuptorul si se lasa sa se incalzeasca; 1. Se prepara un amestec din oua, ulei si iaurt, in care se introduce faina, zaharul, praful de copt si sarea; 2. Formele pentru copt briosele se tapeteaza cu hartie pergament, se umplu pe jumatate cu aluat; se pune crema de ciocolata vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 3 voturi

Totul se framanta bine, se intinde o foaie de aproximativ 0,5 cm, se taie in patrate care se umplu cu marmelada groasa. Se ruleaza si se dau la cuptor, la foc potrivit, sa nu se rumeneasca prea tare. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 8 voturi

Se incalzeste la aproximativ 40C o ceasca (60 ml) de lapte (il simtim caldut, dar nu fierbinte, la mana). In lapte se dizolva drojdia de bere. Daca folosim drojdie proaspata, aceasta se freaca mai intai, intr-o farfurie sau castronel, cu o lingurita de zahar, pana se fluidizeaza. Apoi se dizolva vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 3 voturi

Untul se freaca cu zaharul pana cand devine spumos, dupa care se adauga pe rand galbenusurile, stafidele, cojile de fructe taiate in cubulete si amestecate cu faina. La sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma. Aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace in cuptor, la vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 14 voturi

Se freaca margarina cu zaharul. Cand compozitia devine spumoasa, se adauga oul intreg, sarea, bicarbonatul dizolvat in cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet, laptele si ciocolata topita intai pe abur. Faina se adauga la sfarsit. Se framinta o coca si se da la rece pana cand se intareste. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 17 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


Muzica Foto Filmare.ro