Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare bomboane


Retete culinare pentru: Bomboane

Prunele uscate se pun la inmuiat in apa rece cca 2 ore, dupa care se scoate simburele, lasind pruna pe cat posibil intreaga. Se umplu prunele cu miez de nuca. Separat se pregateste un sos din vin si zahar dupa gust. Se pune la fiert si cand se face mai vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 9 voturi

Rupe ciocolatain bucatele,dupa care topeste-o la bain-marie.Adauga margarina amestecand continuu,pana se incorporeaza complet.Pune apoi galbenusurile,zaharul pudra,zaharul vanilat si nucile macinate.Compozitia astfel obtinuta las-o la rece aproximativ 30 minute.Cu palmele umed,moduleaza bilute de dimensiunea unei nuci.In mijlocul fiecarei bilute,pune cate o visina.Tavaleste-le prin alunele tocate si serveste-le dupa ce au stat vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 13 voturi

Se pun toate ingredientele intr-un vas inalt si se pun la foc foarte mic.Se lasa pe foc pana cand cateva picaturi din compozitie se arunca in paharul cu apa rece si se coaguleaza instantaneu.Se toarna amestecul intr-o tava intinsa, unsa cu ulei si se lasa la racit dar nu complet vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 12 voturi

Untul se amesteca cu zaharul, 2 pachete zahar vanilat si aromele pana devine o masa cremoasa. Se incorporeaza oul si se amesteca din nou. Faina se amesteca cu un praf de copt si se inglobeaza in aluat, impreuna cu 250 g nuca de cocos. Din aluat se formeaza bilute nu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 20 voturi

Se face din cafea o esenta tare. Se amesteca cu zaharul. Se desparte jumatate din sirop si se da la o parte. In cealalta jumatate se adauga nucile macinate si se pun pe masina sa dea citeva clocote. Se lasa sa se raceasca intr-un vas cu apa rece atit cit vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 10 voturi

Visinele se scot din visinata cu o zi inainte si se pun pe un servetel de hirtie sa se usuce. Cca 200 g fondant alb se pune intr-o olita de 1 l care se asaza pe un vas cu apa calda (nu fierbinte). Se amesteca cu o lingura de metal, vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 5 voturi

Pagina: 1 2 3


Muzica Foto Filmare.ro